KILAHDUS auttaa suomalaisia kaupan alan yrityksiä menestymään monikanavaisessa liiketoiminnassa.

Kokemus

Yrityksen perustaja Jouni Wahalahti on verkkoliiketoiminnan ja retail kaupan konkari joka on toiminut alalla jo yli 20-vuotta erilaisissa rooleissa niin kauppiaan, järjestelmätoimittajan kuin konsulttitoimiston puolella.

Tulevaisuus

Kaupan ala on murroksessa, verkkokauppa ja globaalit kauppapaikat muokkaavat tulevaisuuden ostokäyttäytymistä enenevissä määrin ja monikanavainen liiketoiminta kehittyy hurjalla vauhdilla.

Palvelut

KILAHDUS tarjoaa palveluita verkkokauppiaille niin B-to-C kuin B-to-B liiketoiminnan tarpeisiin sekä auttaa monikanavaisen liiketoiminnan kehityshankkeissa vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

idea

Yritykset painii usein samojen monikanavaisen liiketoiminnan haasteiden parissa ja tulevaisuuden suuntaviivat eivät ole aina ihan selvillä. Suomessa on monikanavaisuutta kehitetty perinteisesti teknologia edellä unohtaen liiketoiminnan ja asiakkaiden tarpeet.
Haluamme auttaa yrityksiä välttämään tunnistetut sudenkuopat sekä kehittämään monikanavaista liiketoimintaa ja verkkokauppaa oikealla tavalla. Kehityksen pääpaino tulee olla liiketoiminnassa, prosesseissa sekä kasvussa ja oikeanlaiset teknologia- sekä kumppanivalinnat tukevat tavoitteita tehokkaasti.
Kaikkea on mahdotonta osata itse!
Apunamme toimii luotettavat ja osaavat kumppanit mm. analytiikan, digimarkkinoinnin ja kansainvälistymisen projekteissa.

Ota yhteyttä:

Jouni Wahalahti
KILAHDUS digital Oy
jouni@kilahdus.fi
+ 358 40 551 8528
linkedin.com/in/jouniwahalahti/
Y-tunnus: 3093569-1
Osoite
Junakatu 9
c/o Logomo Byrå 20100 Turku - Finland

Haluatko kuulla lisää?

Kerro meille liiketoiminnastasi, tavoitteista ja haasteista
niin katsotaan miten voimme auttaa.
OTA YHTEYTTÄ
licensecartlocationdiamondcross