KILAHDUS digital

KILAHDUS auttaa Suomalaisia kaupan alan yrityksiä menestymään monikanavaisessa liiketoiminnassa.

kokemus

Yrityksen perustaja Jouni Wahalahti on verkkoliiketoiminnan ja retail kaupan konkari joka on toiminut alalla jo yli 20-vuotta erilaisissa rooleissa niin kauppiaan, järjestelmätoimittajan kuin konsulttitoimiston puolella.

tulevaisuus

Kaupan ala on murroksessa, verkkokauppa ja globaalit kauppapaikat muokkaavat tulevaisuuden ostokäyttäytymistä enenevissä määrin ja monikanavainen liiketoiminta kehittyy hurjalla vauhdilla. 

palvelut

KILAHDUS tarjoaa palveluita verkkokauppiaille niin B-to-C kuin B-to-B liiketoiminnan tarpeisiin sekä auttaa monikanavaisen liiketoiminnan kehityshankkeissa vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

idea

Yritykset painii usein samojen monikanavaisen liiketoiminnan haasteiden parissa ja tulevaisuuden suuntaviivat eivät ole aina ihan selvillä.

Suomessa on monikanavaisuutta kehitetty perinteisesti teknologia edellä unohtaen liiketoiminnan ja asiakkaiden tarpeet.

Haluamme auttaa yrityksiä välttämään tunnistetut sudenkuopat sekä kehittämään monikanavaista liiketoimintaa ja verkkokauppaa oikealla tavalla. Kehityksen pääpaino tulee olla liiketoiminnassa, prosesseissa sekä kasvussa ja oikeanlaiset teknologia- sekä kumppanivalinnat tukevat tavoitteita tehokkaasti.

Toimimme ekosysteemin kehityshankkeissa järjestelmä- ja toimittajariippumattomasti hyödyntäen kuitenkin tarvittaessa laajaa kontaktiverkostoa ja hyviksi todettuja organisaatioita.

Kaikkea on mahdotonta osata itse!

 Apunamme toimii luotettavat ja osaavat kumppanit mm. analytiikan, digimarkkinoinnin ja kansainvälistymisen  projekteissa.

 

The Tiimi

Ammattilaiset

Sinustako uusi Kilauttelija?

Laajennamme toimintaamme voimakkaasti tämän vuoden aikana ja kasvu vaatii tekijöitä.

Oletko monikanavaisen liiketoiminnan tai verkkokaupan ammattilainen. Saatat olla markkinointi ja SEO spesialisti tai tekninen moniosaaja joka osaa hioa verkkokaupan ostopolut kuntoon järjestelmästä riippumatta, tai sitten tunnet kaupan alan prosessit niin hyvin että koet olevasi pro!

Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi lisää. 

Voit päästä osaksi kasvavaa ammattilaisten verkostoa tai liittyä mukaan Kilahduksen tiimiin.

email: jouni@kilahdus.fi

tai yhteydenottolomakkeella

Yhteystiedot

Jouni Wahalahti

KILAHDUS digital Oy
jouni@kilahdus.fi
+ 358 40 551 8528
linkedin.com/in/jouniwahalahti/
Y-tunnus: 3093569-1

Osoite

Köydenpunojankatu 14
c/o Logomo Byrå 20100 Turku - Finland